Župne filijale

NOVI SENKOVAC

Na cesti koja vodi od Slatine prema Donjem Miholjcu smjestilo se naselje Novi Senkovac. Nastalo je 1942. godine doseljavanjem stanovnika iz zagorskih krajeva. Prema popisu stanovništva iz 2011. godine, naselje ima 299 stanovnika većinom staračke dobi. Prema trenutnoj evidenciji naselje ima 310 župljana raspoređenih u 100 obitelji. Godine 1992. sagrađena je kapelica Sv. Bartola u kojoj se redovito svake nedjelje služi sveta misa.


GRABIĆ

Naselje je smješteno na odvojku ceste koja vodi od Slatine prema Sopju. Prema popisu stanovništva iz 2011. godine ima 122 stanovnika. Prema župskoj evidenciji, u naselju trenutno živi 129 župljana raspoređenih u 37 obitelji. Većina župljana porijeklom je iz zagorskih krajeva. Nastankom samostalne države Hrvatske stvorili su se uvjeti za izgradnju kapelice koja je posvećena Sv. Elizabeti. U njoj se redovito služi sveta misa svake subote navečer.


MARKOVO

Naselje je smješteno na cesti koja vodi od Slatine prema Sopju. Nastalo je 2001. godine odvajanjem od naselja Medinci. Prema popisu stanovništva 2011. godine, naselje ima 129 stanovnika. Prema župskoj evidenciji, u naselju žive 127 župljana u 34 obitelji. Stanovništvo je po starosti relativno mlado ili u zreloj dobi. Vjernici su porijeklom uglavnom iz nekadašnjih naselja u dolini Drave, a ima nešto i doseljenih Hrvata iz Bosne i Hercegovine. Budući da u selu nema kapelice, sveta misa održava se jednom godišnje kod križa na blagdan Sv. Marka Križevčanina.


MEDINCI

Na cesti od Slatine prema Sopju nalazi se naselje Medinci. Prema popisu iz 2011. naselje ima 201 stanovnika. Prema župskoj evidenciji, u naselju se nalazi 136 vjernika u 47 obitelji. Većina župljana je doseljena iz Bosne i Hercegovine te Vojvodine. U selu nema kapelice, a sveta misa se služi jednom godišnje u mjesnom domu na blagdan Rođenja Sv. Ivana Krstitelja.


IVANBRIJEG

Naselje se nalazi na odvojku ceste koja vodi od Slatine prema Voćina. Prema popisu iz 2011. naselje ima 29 stanovnika. Prema župskoj evidenciji, trenutno u njemu živi 33 stanovnika u 12 obitelji. Stanovništvo je starosjedilačko. U selu se nalazi toranj posvećen Sv. Ivanu Nepomuku. Sveta misa služi se nekoliko puta godišnje.